Welkom

In onze zaak, Restaurant BREDA, krijgt het Bourgondische leven van onze geboortestad hoofdstedelijke allure. Een moderne internationale keuken op hoog niveau, in een warme en toegankelijke entourage.
Met een menu van de chef én een wijnkaart, die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we u te mogen verwelkomen voor lunch en diner aan het Singel 210.

Open

Wij zijn dagelijks geopend voor diner. Wij serveren een Chef’s menu wat bestaat uit gerechten van groenten, vis en vlees. Een aangepast menu is mogelijk op verzoek. Diner    18.00 - 24.00

RESERVEREN

MENU

LUNCH

3-gangen
32.50

4-gangen
40.50

5-gangen
48.50

DINER

Selectie aan gerechten
62.50

Ruime selectie aan gerechten
74.50

De hele mikmak
86.50

Wijn

Voor de wijnliefhebber in restaurant BREDA zijn wij altijd op zoek naar de parels, in lijn met de seizoenen. Voor de wijnarrangementen die wij aanbieden, proberen we altijd zo dicht mogelijk bij perfectie te komen. ‘Prima’ is nooit goed genoeg!

WIJNKAART

Zakelijk

Op zoek naar een restaurant voor een meeting met zakenrelaties? Wij heten u van harte welkom. Een snelle lunch binnen een uur of juist een culinaire beleving met wijnpairing, wij voorzien u in uw wensen.

RESERVEREN

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals voor de teams binnen onze restaurants en voor het hoofdkantoor.Bekijk hier alle vacatures:

VACATURES

Feestdagen


Openingstijden


Woensdag - Zaterdag18:00 - 24:00