Welkom

In onze zaak, Restaurant BREDA, krijgt het Bourgondische leven van onze geboortestad hoofdstedelijke allure. Een moderne internationale keuken op hoog niveau, in een warme en toegankelijke entourage.
Met een menu van de chef én een wijnkaart, die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we u te mogen verwelkomen voor lunch en diner aan het Singel 210.

Open

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend voor lunch en diner. Wij serveren een Chef’s menu wat bestaat uit gerechten van groenten, vis en vlees. Een aangepast menu is mogelijk op verzoek.

 

All day dining |  12:00 - 17:00

RESERVEREN

MENU

ALL DAY DINING

3-gangen
42.50

4-gangen
52.50

5-gangen
62.50

 

 

Wijn

Voor de wijnliefhebber in restaurant BREDA zijn wij altijd op zoek naar de parels, in lijn met de seizoenen. Voor de wijnarrangementen die wij aanbieden, proberen we altijd zo dicht mogelijk bij perfectie te komen. ‘Prima’ is nooit goed genoeg!

WIJNKAART

Zakelijk

Op zoek naar een restaurant voor een meeting met zakenrelaties? Wij heten u van harte welkom. Een snelle lunch binnen een uur of juist een culinaire beleving met wijnpairing, wij voorzien u in uw wensen.

RESERVEREN

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals voor de teams binnen onze restaurants en voor het hoofdkantoor.

Bekijk hier alle vacatures:

VACATURES

Openingstijden


Gezien de huidige maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten t/m 14 januari.