Uit eten in Amsterdam-Centrum

Bent u op zoek naar een restaurant waar u op hoog niveau uit eten kunt in Amsterdam-Centrum? Dan verwelkomen we u graag bij Restaurant Breda in Amsterdam. Wij presenteren u een moderne, internationale keuken met verfijnde smaken. U zult gegarandeerd een smaakexplosie ervaren wanneer u bij Restaurant Breda, gelegen in Amsterdam-Centrum, uit eten gaat. Tevens profiteert u van de beste wijnen én zorgen wij voor een onvergetelijke middag of avond.

Ons menu bekijken

’s Avonds uit eten of ’s middags genieten van een lunch bij ons restaurant in Amsterdam-Centrum

Bij Restaurant Breda kunt u zowel dineren als lunchen. Wij serveren u dan een Chef’s menu. Dit menu bestaat uit verschillende gerechten van groenten, vis en vlees. Wij werken altijd met seizoensgebonden producten van de hoogste kwaliteit, waardoor u altijd verrast wordt. Wilt u graag bij ons komen met een grote groep? Dat vinden wij geen enkel probleem. Het maakt voor ons niets uit of u nu ter speciale gelegenheid met een groep bij ons komt of een bedrijfslunch organiseert; ons exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum is er voor iedereen. Wij zullen onszelf dan ook altijd proberen te overtreffen en u een fantastische middag of avond bezorgen wanneer u bij ons uit eten gaat in Amsterdam-Centrum. Neem voor het maken van een groepsreservering vooraf contact met ons op.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Reserveer nu voor uw gewenste datum

Wilt u binnenkort eens uit eten gaan bij een restaurant in Amsterdam-Centrum waarvan u weet dat de kwaliteit subliem is? Dan nodigen we u van harte uit bij Restaurant Breda. U kiest vervolgens of u een kleine selectie aan gerechten wilt, of dat u voor een uitgebreider diner wil gaan. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Wilt u graag voorafgaand meer informatie over ons restaurant? Dan neemt u contact met ons op via [email protected] of +31 (0)20 622 5233.