Welkom bij de Chef's Table

Aan het achterste gedeelte van restaurant Maris Piper hecht zich een mystieke entree. De ingang naar de Chef’s Table – een exclusief restaurant rondom de open keuken van Maris Piper. Er zijn slechts 12 stoelen beschikbaar aan de Chef’s Table om een intiem en persoonlijk diner te garanderen. Wij zijn vanaf 7 oktober geopend voor diner op vrijdag en zaterdag. Reserveringen kunnen worden gemaakt tussen 18:00 - 20:30 uur.
Reserveren

Menu Chef's Table

De Chef’s Table biedt een unieke gastronomische beleving, aan de keukenbar van Maris Piper. De chefs serveren u een wisselend 9-gangen menu, samengesteld uit de beste gerechten van het brasseriemenu.  Voor de liefhebbers heeft onze sommelier Anne de Boer een wijnpairing geselecteerd met een afwisseling van natuurwijnen en klassiekers met de beste kwaliteit uit de mooiste jaren.
MENU

Privé Diner Chef's Table

De Chef’s Table is bij uitstek geschikt voor een intiem groepsdiner van maximaal 12 personen. Deze privé ruimte is afgesloten van andere gasten in het restaurant. Wij stellen een bijzonder menu voor u samen, met eventueel een volledig arrangement aan wijnen en andere dranken.
 
Daarnaast leent de Chef's Table zich onder andere voor vergaderingen, presentaties en workshops. Andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar.
  
U kunt contact opnemen via:
+31 20 737 24 79

Diner


Reserveringen kunnen gemaakt worden via de website, of door uw aanvraag te mailen naar [email protected] Op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van18:00 - 03:00