Welkom

Aan het achterste gedeelte van restaurant Maris Piper hecht zich een mystieke entree. De ingang naar de Chef’s Table – een exclusief restaurant rondom de open keuken van Maris Piper. Onze Chef’s Table biedt de ultieme gastronomische ervaring. Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar aan de Chef’s Table om een intieme en persoonlijke avond te garanderen.
  
De Chef’s Table is geopend voor diner op vrijdag en zaterdag. Graag verwelkomen we onze gasten tussen 19.30 - 20.30.

Menu

De chefs - onder leiding van executive chef Guillaume de Beer - serveren u een voortreffelijk 13-gangenmenu. Voor de liefhebbers heeft onze sommelier Elske Mostert een wijnpairing geselecteerd met een afwisseling van natuurwijnen en klassiekers met de beste kwaliteit uit de mooiste jaren.
  
Chef’s Table menu is €125, - per persoon, exclusief dranken.
RESERVEREN

Privé Diner

De Chef’s Table is bij uitstek geschikt voor een intiem groepsdiner van maximaal 12 personen. Deze ruimte is afgesloten van andere gasten in het restaurant. Wij stellen een bijzonder menu voor u samen, met eventueel een volledig arrangement aan wijnen en andere dranken.
  
Daarnaast leent de ruimte zich voor vergaderingen, presentaties en workshops. Andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar.
  
U kunt contact opnemen via:
+31 20 737 24 79

Diner


Vrijdag en Zaterdagaanvang 19.30 - 20:30

RESERVEREN