Welkom bij Maris Piper Brasserie

Maris Piper is een eigentijdse luxe brasserie in een saillant hoekpand op de Frans Halsstraat in Amsterdam Zuid - De Pijp. In de lichte serre met romantische tafels voor twee, het sierlijke restaurantgedeelte en in de knusse booths ervaart u de informele ambiance van het restaurant en geniet u van verfijnde gerechten van het brasserie menu.
RESERVEREN

Openingstijden Brasserie

Onze brasserie is geopend voor lunch, diner en een glas wijn of een cocktail aan de bar met bar food. Het menu wordt veelal gesierd met exclusieve producten voor speciale gelegenheden, zoals oesters, kaviaar, kreeft en de huisspecialiteit beef Wellington. Maar ook aan toegankelijkere gerechten ontbreekt onze brasserie kaart niet. We serveren u onder andere het beste kippetje van Amsterdam. Daarnaast hebben wij een uitzonderlijke wijnkaart met meer dan 250 wijnen. In de wijnbar schenken wij 20 wijnen per glas en geniet u van heerlijke snacks van het barmenu. Perfect om lekker te borrelen in Amsterdam.
MENUWIJN

Zakelijke lunch

Op zoek naar een restaurant voor een vergadering met zakenrelaties in Amsterdam Zuid? Wij heten u van harte welkom. Een snelle (zakelijke) lunch binnen een uur of juist een culinaire beleving met wijnarrangement, wij voorzien u in uw wensen. U kunt van het brasserie menu à la carte gerechten bestellen, of ons driegangenlunch menu (€37.50).
RESERVEREN

Chef's Table

Aan de Chef’s Table van Maris Piper serveren onze chefs u een 7-gangen menu, een selectie van de beste gerechten van de menukaart uit de brasserie. Culinair dineren met een kijkje in de open keuken. Voor de echte fine dining ervaring kunt u ook een bijpassend wijnarrangement bestellen of u kiest een mooie fles van onze wijnkaart.
VIEW CHEF'S TABLEBOOK A SEAT

Groepen

Brasserie Maris Piper is uitermate geschikt voor (zakelijke) groepen. Zowel voor lunch als diner verwelkomen wij u graag in onze brasserie in Amsterdam Zuid.
 
Naast ons brasseriegedeelte beschikken wij ook over een private dining en een Chef's Table. Graag adviseren wij u over het menu, de wijnen en de meeste geschikte ruimte binnen ons restaurant.
 
Bekijk hier onze groepsmenu's voor lunch en diner en een impressie van onze ruimtes.Voor al uw aanvragen kunt u contact opnemen met events@maris-piper.com
GROEPSMENU

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals voor de teams binnen onze restaurants en voor het hoofdkantoor.
  
Bekijk hier alle vacatures:
VACATURES

Contact


Maris Piper Brasserie(in Amsterdam Zuid - De Pijp) Frans Halsstraat 761072 BV Amsterdam+31 (0)20 737 2479info@maris-piper.com

Maandag - Zaterdag


Lunch 12:00 - 15:00Diner  18:00 - 22:00 Tussen 15:00 en 18:00 bent u welkom voor een drankje en serveren wij gerechten van ons barmenu.

Zondag


12:00 - 21:00  Op zondagen serveren wij ons menu de gehele dag.

RESERVEREN