Welkom

Maris Piper is een eigentijdse luxe brasserie in een saillant hoekpand op de Frans Halsstraat in Amsterdam Zuid - De Pijp.
  
In de lichte serre met romantische tafels voor twee, het sierlijke restaurantgedeelte en in de knusse booths ervaart u de informele ambiance van het restaurant en geniet u van verfijnde gerechten van het brasseriemenu.
RESERVEREN

Open

Onze brasserie is geopend voor lunch, diner en een glas wijn of een cocktail aan de bar met bar food.
  
Het menu wordt gesierd met exclusieve producten voor speciale gelegenheden, zoals oesters, kaviaar en de huisspecialiteit beef Wellington. Het uitzonderlijke ‘Wine Book’ telt meer dan 250 wijnen.
MENUWIJN

Zakelijk

Op zoek naar een restaurant voor een vergadering met zakenrelaties? Wij heten u van harte welkom. Een snelle lunch binnen een uur of juist een culinaire beleving met wijnpairing, wij voorzien u in uw wensen.
RESERVEREN

Chef's Table

De chefs - onder leiding van executive chef Guillaume de Beer - serveren u een voortreffelijk 13-gangenmenu. Voor de liefhebbers heeft onze sommelier Elske Mostert een wijnpairing geselecteerd met een afwisseling van natuurwijnen en klassiekers met de beste kwaliteit uit de mooiste jaren.
CHEF'S TABLE

Agenda

Gedurende het jaar organiseren wij binnen onze restaurantgroep verschillende culinaire evenementen voor onze gasten. De aankomende events vindt u hier:
AGENDA

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals voor de teams binnen onze restaurants en voor het hoofdkantoor.
  
Bekijk hier alle vacatures:
VACATURES

Lunch


Elke dag van12.00 - 15:00 Tussen 15.00 en 18.00 bent u welkom voor een drankje en serveren wij gerechten van ons barmenu.

Diner


Elke dag van18.00 - 22:00

RESERVEREN