Exclusief restaurant Amsterdam-Centrum

Exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum

Bent u op zoek naar een speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum? Dan bent u bij Restaurant Breda aan het juiste adres. Ons restaurant biedt namelijk alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke middag of avond. Wij bieden u een luxe diner of lunch, een fantastische entourage en een uitgebreide wijnkaart. Wij vertellen u dan ook graag meer over ons speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum.

Ons menu bekijken

Wat biedt ons exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum?

Als u graag heerlijk uit eten gaat in Amsterdam-Centrum, dan bent u bij Restaurant Breda aan het juiste adres. Onze chefs koken met passie en voorzien u van de meest bijzondere en smaakvolle gerechten. Uiteraard komen er nog meer smaken vrij als u een bijpassende wijn ingeschonken krijgt, dus daarom kunt u bij ons speciaal restaurant in Amsterdam-Centrum ook kiezen voor een wijnarrangement bij uw luxe lunch of diner. In onze zaak krijgt het bourgondische leven van Breda hoofdstedelijke allure. U geniet van een lunch op het terras of in het chique restaurant zelf. U kiest zelf hoeveel gangen u wilt eten. Ook is het mogelijk om met een grote groep te komen eten bij ons speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum. Voor ons is geen wens te groot of vraag te veel.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Kom bij ons dineren of kom bij ons werken

Wilt u komen dineren en heeft u nog vragen over ons restaurant? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 622 5233 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Naast dat u heerlijk kunt dineren of lunchen in ons speciaal, exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum, zijn wij ook altijd op zoek naar personeel voor een van onze restaurants in Amsterdam. Zocht u dus nog naar een horecavacature? Dan kunnen wij u wellicht wel verder helpen.


Food paindemie


Recepten take away & delivery

RESTAURANT BREDA

BEREIDINGSWIJZE

BREDA

Bedankt voor uw bestelling! Klik op uw menu voor de bereidingswijze:

 

Benieuwd hoe onze chef de gerechten opmaakt? Bekijk dan de highlight op onze Instagram pagina.

RESTAURANT MARIS PIPER

BEREIDINGSWIJZE

MARIS PIPER

Bedankt voor uw bestelling!

Klik op uw menu voor de bereidingswijze:

 

MENU'S

VIDEO'S

 

Bekijkt u liever video's van de gerechten? Klik op deze link: Video's op YouTube

 

 

 


Take Away & Delivery

In deze roerige tijden hebben wij verschillende

take away en bezorgingsconcepten, zodat u thuis tóch kunt genieten van onze keukens!

Catering

Culinaire catering op locatie

Bent u als loyale gast van onze restaurants op zoek naar een culinaire catering op locatie van professionele chefs? Wij bieden een geheel verzorgde catering voor elke gelegenheid. Bekijk hier onze standaard catering menu’s of neem contact met ons op om een menu op maat samen te stellen.

 

De catering menu's zijn geïnspireerd op de gerechten van onze restaurants: Restaurant Klein BREDA, Restaurant BREDA en Restaurant Maris Piper.

CATERING MENU

Iets te vieren

Heeft u iets te vieren, maar wilt u liever niet zelf de gerechten bereiden? Wij bieden een geheel verzorgde culinaire catering op locatie. Of het gaat om een intiem privédiner voor uw verjaardag, een gezellige werkborrel met hapjes, een feestelijke babyshower met lunch of een grootschalige bruiloft in Nederland of het buitenland, samen met onze professionele team zorgen we voor een perfecte catering op locatie.

U kunt contact opnemen met ons voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

Catering op locatie

Met Freek van Noortwijk

Wilt u iets speciaals aan uw catering op locatie toevoegen? Ons team bestaat uit professionele chefs en maîtres, maar het is mogelijk om uw event net dat beetje extra te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld de eigenaar en chef Freek van Noortwijk laten koken op uw event of de sommelier de wijnen laten toe lichten. Neem contact met ons op om uw wensen voor de catering te bespreken.

Privé diner
Met Freek van Noortwijk

Wilt u een intiem privédiner organiseren? Wij kunnen één van onze chef - ook eigenaar Freek - bij uw thuis een prachtig menu laten koken voor lunch en diner. U kiest het aantal gangen en wij stellen een uitgebreid menu voor u samen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons Chef's Table menu van Maris Piper ( 11-gangen) te serveren aan uw gasten.


Guillaume de beer Johanneke van Iwaarden Freek van Noortwijk BREDA Amsterdam

Take Away & Delivery OUD

Bestel Píta Falafel en Kebab nu via UberEats!

Píta Falafel & Kebab

Openingstijden:

Píta Foodhallen
Wo t/m Zo | 12:00 - 21:00
Via UberEats

Tomaten consommé (coming soon)

Tomaten consommé (coming soon)