Diner Utrechtsestraat Amsterdam

Diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam

U geniet van een heerlijk diner aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Hier bevindt zich namelijk ons Restaurant Klein Breda, waar we voor zowel lunch als diner de beste seizoensgebonden gerechten serveren. Wij staan graag voor u klaar om u een onvergetelijke middag of avond te laten beleven en te laten genieten van een 3-, 5- of 7-gangendiner.

Ons menu bekijken

Een diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam voordat u een theatervoorstelling bezoekt

Heeft u een theatervoorstelling gepland staan in Amsterdam-Centrum en zoekt u nog naar een plek waar u heerlijk kunt dineren voordat u naar de voorstelling gaat? Dan hebben wij goed nieuws! Ons restaurant ligt namelijk vlak bij Carré en andere bekende theaters. U geniet van een heerlijk diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam waarna het Carrétheater, De Kleine Komedie en Stopera op loopafstand liggen. Wij serveren u seizoensgebonden gerechten als diner en als lunch serveren we daarnaast enkele huisspecialiteiten van de barbecue. Zo kiest u voor diner bijvoorbeeld voor een 5-gangen Chef’s menu, maar u kunt het menu ook uitbreiden met meerdere gangen. Tevens bieden wij, om in thema te blijven, ook een theatermenu. U komt hierbij helemaal in de theatersfeer Zo geniet u daarna nog meer van een mooie voorstelling. Wilt u dus eten in de buurt van Stopera en zoekt u nog naar een goed restaurant? Dan nodigen we u van harte uit voor een diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam, waar Restaurant Klein Breda op u wacht.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Kies voor een uitgebreid menu of schakel ons in voor catering

Bij ons restaurant kunt u terecht voor een overheerlijk diner in de Utrechtsestraat in Amsterdam, maar u kunt ook bij ons terecht als u graag culinaire catering op locatie wenst. Onze professionele chefs komen dan uw gelegenheid cateren met de beste gerechten. Wilt u meer informatie over onze restaurants? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


Horecavacature Amsterdam

Horecavacature in Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca in Amsterdam? Dan heeft The Breda Group goed nieuws! Wij bieden namelijk diverse vacatures aan om te komen werken in een van onze restaurants in Amsterdam. Wil je graag in de keuken werken of sta je liever in de bediening? Dan hebben wij een passend aanbod voor jou!

Vacatures bekijken

Een passende horecavacature voor jou in hartje Amsterdam

Bij The Breda Group beschikken we over meerdere, verschillende restaurants in het hart van Amsterdam. Uiteraard hebben we voor alle restaurants enthousiast en vakkundig personeel nodig en daarom staat er bij ons altijd wel een horecavacature voor één van onze restaurants in Amsterdam open. Wij vinden onze gasten ontzettend belangrijk en doen er alles aan om deze de ultieme beleving te geven. Daarom leren we je alles over het leveren van de beste service. Sta je liever in de keuken? Dan is het natuurlijk de bedoeling om de meest smaakvolle gerechten te bereiden én het bord juist op te maken. Wil je werken in een exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum? Dan wil je vast werken bij ons Restaurant Breda. Zoek je liever iets in de buurt van Carré? Dan vind je daar Restaurant Klein Breda. Ook in de Pijp hebben wij een restaurant. Hier vind je ons speciaal restaurant Maris Piper. Kortom: wij hebben altijd een leuke horecavacature en uitdaging in Amsterdam beschikbaar!

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Solliciteer direct op een van onze vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden of onze horecavacature in Amsterdam wat voor jou is? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct op de vacature die jou interessant lijkt. Wil je graag meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 775 95 45 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


Lunchterras de Pijp

Lunchterras in de Pijp

Bij Restaurant Maris Piper hebben we binnenplaatsen én een lunchterras in de Pijp. Wanneer het buiten lekker weer is en u heerlijk lang wilt tafelen, wilt u dat wellicht niet binnen doen. Gelukkig heeft ons prachtige hoekpand ook een fijn lunchterras waar u de levendige buurt de Pijp ziet terwijl u aan het lunchen bent.

Ons menu bekijken

Op ons lunchterras in de Pijp bieden we een brede selectie gerechten aan

Vindt u het heerlijk om buiten te lunchen en zit u het liefst urenlang op het terras? Dan doen wij er nog een schepje bovenop door u ook nog eens fantastische gerechten te serveren. Bij ons speciaal restaurant kunt u namelijk terecht voor een luxe lunch. Dat houdt in dat we alleen producten gebruiken van kwaliteitsleveranciers uit binnen- en buitenland, waardoor u altijd geniet van smaakvolle gerechten en een optimale beleving ervaart. Naast lunch, is ons terras natuurlijk ook open voor een diner bij ons in de Pijp. Ons terras maakt deel uit van onze brasserie, waar je kunt genieten van à la carte-gerechten. Wilt u graag bij ons eten met een grote groep? Dat kan ook! In dat geval eet u in een geschikte ruimte binnen in ons restaurant.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Geniet van het heerlijke weer op ons lunchterras in de Pijp

Komt u ook bij ons lunchen op het lunchterras van Restaurant Maris Piper in de Pijp, in Amsterdam? Dan zien we uw reservering graag tegemoet komen. Heeft u vooraf vragen over ons bedrijf of speciale allergieën of dieetwensen? Dan geeft u dat bij ons aan en wij houden er rekening mee. Neem nu contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


Groepslunch de Pijp

Groepslunch in de Pijp

Restaurant Maris Piper is uitermate geschikt voor een groepslunch in de Pijp. Wij verwelkomen u graag voor zowel lunch als diner in ons gezellige restaurant in Amsterdam Zuid. Ons restaurant bestaat uit een brasserie waar een iets informelere sfeer hangt en we luxe gerechten serveren. U kunt ook kiezen voor het chique Chef’s Table. Komt u ook voor een groepslunch in ons restaurant in de Pijp?

Ons menu bekijken

Een groepslunch in een gezellige ruimte in de Pijp

Als u een gezellige groepslunch wilt in de Pijp, dan hecht u natuurlijk ook waarde aan de entourage van een restaurant naast het eten. Gelukkig zijn wij bij Restaurant Maris Piper van alle markten thuis. Ons restaurant is perfect gestyled en past goed bij de categorie gerechten die wij serveren voor de lunch en het diner. Wij zijn niet voor niets een speciaal restaurant. Tevens krijgt u een bijpassend wijnarrangement als u dit wenst, waardoor alle smaken die u proeft, nog beter tot zijn recht komen. Ons restaurant bestaat uit een brasserie en een Chef’s Table. Beide zijn geschikt voor een groepslunch in de Pijp, zoals een zakelijke lunch. Bij allebei bieden we dan ook een luxe lunch aan, en u heeft u bij ons de keuze uit een drie-, vier- of vijfgangenmenu óf het shared dining menu. Als u graag met een grote groep komt eten, hebben we een speciaal groepsmenu voor u. Uit eten met een groep was nog nooit zo persoonlijk in Amsterdam!

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Nodig uw vrienden of familie uit voor een groepslunch

Heeft u wel zin in zo’n unieke ervaring bij Restaurant Maris Piper? Aarzel dan niet langer en maak een reservering voor een groepslunch of gewoon voor een klein gezelschap bij ons in de Pijp. Heeft u vragen over ons menu of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


À la carte restaurant de Pijp

À La carte restaurant in de Pijp

Wilt u graag à la carte eten in een restaurant in de Pijp, in Amsterdam? Dan zijn er vele mogelijkheden. Als u echter op zoek bent naar iets speciaals, dan is Restaurant Maris Piper precies wat u zoekt. In de brasserie van ons restaurant kunt u namelijk heerlijk à la carte eten in de Pijp, in Amsterdam. Alle gerechten die u op de kaart vindt, zijn seizoensgebonden en de producten komen dan ook van kwaliteitsleveranciers in binnen- en buitenland. Kom nu genieten van een heerlijke lunch of diner!

Ons menu bekijken

À la carte lunchen of dineren in ons prachtige restaurant in de Pijp, in Amsterdam

Als u besluit in onze brasserie te komen eten, dan kiest u voor à la carte gerechten in ons restaurant in de Pijp, in Amsterdam. In ons restaurant kunt u terecht voor een lunch, maar als u graag heerlijk lang wilt dineren en genieten, is dat natuurlijk ook volledig mogelijk. Wij zijn een speciaal restaurant in de Pijp. Dat wilt zeggen dat een beleving bij ons niet zo is als bij andere restaurants. U geniet van de heerlijkste en meest bijzondere gerechten terwijl u comfortabel zit in een prachtig aangekleed restaurant. Bovendien profiteert u bij ons van service van hoog niveau. Zo is ons restaurant ook een uitstekende gelegenheid om uw collega’s beter te leren kennen bij een zakenlunch. Wij garanderen u dat u niets tekort komt als u kiest voor ons à la carte restaurant in de Pijp, in Amsterdam.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Kies uit gerechten op de kaart

Kom genieten van onze à la carte gerechten tijdens een lunch bij ons restaurant in de Pijp, in Amsterdam. U kunt hiervoor op voorhand alvast ons menu checken, zodat u zeker weet dat er iets op staat wat u lekker lijkt. Heeft u allergieën of speciale eet- of dieetwensen? Geef dat dan aan bij uw reservering en wij houden er rekening mee. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


Brasserie de Pijp

Brasserie in de Pijp

In de brasserie van Restaurant Maris Piper in de Pijp in Amsterdam geniet u van eigentijdse luxe. De brasserie bestaat uit verschillende ruimtes waar u fantastisch kunt zitten. Zo hebben we een serre met romantische tafels voor twee, een sierlijk restaurantgedeelte en privé booths waar u in alle rust kunt genieten van uw lunch of diner. Bij onze brasserie in de Pijp beleeft u een heerlijke middag of avond.

Ons menu bekijken

In onze brasserie in de Pijp ervaart u de informele ambiance van het restaurant

Laat u uzelf graag verrassen als u ergens gaat eten? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven alle gasten in ons speciaal restaurant altijd een unieke beleving en bieden verfijnde gerechten aan. Wij serveren namelijk een luxe lunch, bestaande uit een afwisseling van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. We gebruiken hiervoor producten van onze kwaliteitsleveranciers uit Nederland en uit het buitenland. U kunt bij onze brasserie kiezen voor een lunch, maar uiteraard ook voor een diner. Bij het diner eet u uitsluitend à la carte, als u voor de lunch kiest, heeft u ook de mogelijkheid voor een menu te gaan. Naast de heerlijke gerechten hebben we ook een uitzonderlijke wijnkaart met meer dan 250 verschillende wijnen. Aan onze bar geniet u van meer dan 20 wijnen en van heerlijke bites. Als u besluit in onze brasserie in de Pijp te eten, geven we u de keuze uit een vast lunchmenu of uit à la carte-gerechten. Onze brasserie is tevens erg geschikt voor een zakelijke lunch.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Reserveer nu bij onze brasserie

Wilt u graag meer weten over de zakelijke mogelijkheden in onze brasserie in de Pijp in Amsterdam? Dan adviseren we u natuurlijk graag en zorgen we ervoor dat u met uw zakenrelaties een goed verzorgde lunch krijgt. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of door een e-mail te sturen naar [email protected].


Zakelijke lunch de Pijp

Zakelijke lunch in de Pijp

Wilt u graag een zakelijke lunch houden met uw collega’s of zakenrelaties in de Pijp, in Amsterdam? Restaurant Maris Piper in de Pijp is een ideale plek voor een zakenlunch. Hier kunt u een snelle lunch houden binnen een uur, maar ook kiezen voor een culinaire beleving met wijnarrangement. We luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden. Kom nu voor een zakelijke lunch naar ons restaurant in de Pijp.

Ons menu bekijken

Keuze genoeg bij een zakelijke lunch in de Pijp

Als u besluit bij ons een zakenlunch in Restaurant Maris Piper in de Pijp te houden, kiest u uit een à la carte restaurant óf kiest u voor een driegangenlunchmenu. Als u graag bijpassende wijnen wilt, serveren we deze natuurlijk bij uw gerechten. Ons restaurant leent zich uitstekend om te gaan eten met een grote groep. Het maakt dus niet uit of uw zakenlunch in de Pijp met twee personen of met tien personen is; als u bij uw reservering aangeeft om hoeveel personen het gaat, regelen wij het voor u. Voor groepslunches of diners hebben we nog specifieke groepsmenu’s, zodat u allemaal zorgeloos kunt genieten. Wij serveren u een luxe lunch, bestaande uit seizoensgebonden gerechten van onze kwaliteitsleveranciers. Wilt u graag uit eten gaan in de avond? Dan bieden we u een à la carte menu met heerlijke gerechten. Ontdek nu alle mogelijkheden bij ons speciaal restaurant in de Pijp, waar uw zakelijke lunch gegarandeerd een succes wordt.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Bespreek al uw zaken tijdens een zakenlunch

U komt niets tekort tijdens uw zakenlunch bij Restaurant Maris Piper in de Pijp in Amsterdam. Plaats nu uw reservering eenvoudig online en kom binnenkort genieten van alles wat wij u te bieden hebben. Heeft u vragen over ons menu of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar [email protected].


Luxe lunch de Pijp

Luxe lunch in de Pijp

Een luxe lunch serveren we u graag bij Restaurant Maris Piper in de Pijp in Amsterdam. Bij ons kunt u uitgebreid lunchen in de Pijp. Maar wat wordt er verstaan onder een luxe, speciale lunch bij ons restaurant in de Pijp? Bij ons draait het om producten van hoge kwaliteit. We werken met Nederlandse producten, maar serveren ook buitenlandse delicatessen.

Ons menu bekijken

Wat biedt onze luxe, speciale lunch in de Pijp?

U kunt bij ons uitgebreid lunchen in de Pijp, maar u kunt ook aan onze gezellige bar genieten van een heerlijke cocktail of een glas wijn. Ons restaurant bestaat uit twee delen: de brasserie en Chef’s Table. In de brasserie in de Pijp geniet u van een speciale, luxe lunch waar afgewisseld wordt met vis-, vlees- en vegetarische gerechten. U kiest hier zelf van het à la carte menu welke gerechten u wilt bestellen. Wilt u écht uitgebreid lunchen en laat u uzelf verrassen door onze Chef’s uit de Pijp? Dan is Chef’s Table een aanrader. Hier krijgt u een menu van de meest hoogstaande gerechten en een bijpassend wijnarrangement. Wij zijn een speciaal restaurant en bieden diverse mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht als u een groepslunch wenst. Onze lunchlocatie in de Pijp ligt erg centraal en biedt iedereen de mogelijkheid uitgebreid te komen lunchen. Het maakt dus niet uit of u met een grote groep komt eten of liever met een klein gezelschap komt; u zult gegarandeerd genieten van onze luxe, speciale lunch in de Pijp. Is het mooi weer buiten? Dan kunt u uiteraard ook bij ons op het lunchterras komen lunchen.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Kom culinair en uitgebreid lunchen bij een gezellig restaurant in de Pijp

Hecht u veel waarde aan de entourage van een restaurant en wilt u graag comfortabel en gezellig zitten terwijl u geniet van de meest speciale en luxe lunch in de Pijp in Amsterdam? Plaats dan uw reservering eenvoudig online. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar [email protected].


Uit eten de Pijp

Uit eten in de Pijp

Wilt u graag uit eten gaan in de omgeving van de Pijp, in Amsterdam? Dan staat ons team klaar om u te verwelkomen in ons luxe Restaurant Maris Piper in de Pijp. Ons restaurant bestaat uit twee delen: de brasserie en de nog luxere Chef’s Table. Afhankelijk van uw wensen die u voor uw diner in de Pijp heeft, reserveert u bij een van onze restaurants en zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft.

Ons menu bekijken

Wat maakt uit eten bij ons restaurant in de Pijp zo bijzonder?

Als u graag luxe eet en een gezellige avond beleeft, kiest u voor een diner in onze brasserie in de Pijp. Wij maken hier gerechten van de meest luxe producten die veelal van Nederlandse bodem komen, maar soms zitten er ook kwalitatieve producten uit het buitenland tussen. Ons restaurant bestaat uit een mooie serre, privé booths en een sierlijk restaurantgedeelte. Waar u ook zit, ons speciaal restaurant in de Pijp is een ware beleving. Als u uit eten gaat en kiest voor onze brasserie in de Pijp, dan heeft u de keuze uit gerechten van ons menu. Hier zit voor ieder wat wils tussen en het menu varieert van vis en vlees, tot groenten. Prefereert u een luxe lunch in plaats van een luxe diner in de Pijp? Dan raden we onze Chef’s Table aan. Hier serveren we een selectie van de beste gerechten van het menu van de brasserie. Als u besluit hier te eten, kunt u ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Zo is uw beleving helemaal af! Wilt u met een grote groep komen eten? Dan lenen onze restaurants zich daar ook voor. Of u nu een zakelijke lunch wenst of met een ander gezelschap komt; uit eten in de Pijp was nog nooit zo bijzonder.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Geniet van uw uitgebreide diner in de Pijp

Heeft u wat te vieren of heeft u gewoon zin om wat luxer uit eten te gaan in de Pijp, in Amsterdam? Dan leent zowel onze brasserie als Chef’s Table zich daar uitstekend voor. Reserveer nu eenvoudig online of neem contact met ons op als u nog vragen heeft. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar [email protected].


Eten grote groep de Pijp

Eten met een grote groep in de Pijp

Bij Brasserie Maris Piper kunt u goed eten met een grote groep in de Pijp, in Amsterdam. U kunt bij ons met een klein gezelschap komen eten, maar ons groepenrestaurant in de Pijp is ook geschikt voor grotere gezelschappen. Als brasserie hebben wij één doel en dat is u een unieke ervaring te geven. Dit doen wij op onze eigen manier, met de meest hoogstaande gerechten en met een fantastische entourage.

Ons menu bekijken

Wat gaat u eten met een grote groep bij ons restaurant in de Pijp?

Restaurant Maris Piper in Amsterdam bestaat uit een brasserie en een Chef’s Table. Voornamelijk de brasserie leent zich uitstekend als groepenrestaurant in de Pijp, maar als u graag wat luxer eet, kiest u voor de Chef’s Table. Ons speciaal restaurant in de Pijp verwelkomt u dan ook graag om te komen lunchen of dineren. Wilt u bijvoorbeeld een zakelijke lunch organiseren en met uw collega’s genieten van alle seizoensgebonden gerechten die wij u graag serveren? Dat kan! Wij werken in onze keuken met Nederlandse producten, maar serveren ook buitenlandse delicatessen. Als u bij ons in de Pijp komt eten met een grote groep, raden we u ook zeker ons uitgebreide wijnarrangement aan. Deze wijnen zijn allemaal afgestemd op de gerechten die u krijgt. U geniet met uw gezelschap van een chef’s menu met keuze uit vier of vijf gangen, of een shared dining menu. Kortom: in ons groepenrestaurant in de Pijp komt u niets tekort als u een lunch of diner met collega’s of zakenrelaties wenst!

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Nodig uw gezelschap uit om bij ons te komen lunchen of dineren

Ziet u ons groepenrestaurant in de Pijp wel zitten om met een grote groep te komen eten? Plaats dan eenvoudig uw reservering online en wij zien uw gezelschap graag komen. Heeft u nog vragen over de zakelijke mogelijkheden of wilt u graag meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 737 2479 of stuur een e-mail naar [email protected].