Welkom bij restaurant GUTS

Bij restaurant GUTS serveren wij voor lunch en diner een Chef’s menu, met seizoensgebonden gerechten. Ook serveren wij voor lunch en diner à la carte gerechten en barbecue huisspecialiteiten, zoals een hele tarbot of ribeye. Op donderdag en zondag is het mogelijk om eigen drank mee te nemen naar uw reservering: "Bring Your Own". Bekijk hier een impressie van ons restaurant. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een theatermenu van 17.30 - 20.00.  Ook serveren wij bij goed weer op ons terras aan de gezellige Utrechtsestraat. We hopen u snel te verwelkomen voor een lunch of diner aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Openingstijden

Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag voor lunch en diner aan de Utrechtsestraat. Tijdens de lunch kunt u kiezen voor tarbot of ribeye van de barbecue. Zo kunt u gemakkelijk eten binnen het uur, perfect geschikt voor een snelle (zaken)lunch. Daarnaast hebben we ook uitgebreide a la carte menu! Lunch  12.00 - 15.00Diner   17.30 – 22.00

RESERVEREN

Groepen

Restaurant Guts is uitermate geschikt voor groepen, zowel voor lunch als diner kunt u bij ons terecht met (grote) groepen. Wij kunnen u adviseren over het menu en de wijnen voor de best ervaring. Restaurant Guts is gelegen aan de Utrechtsestraat om de hoek van het Rembrandtplein. De parkeergarage (The Bank Parking) is een uitstekende parkeergelegenheid om de hoek op 1 minuut loopafstand van ons restaurant. U kunt contact opnemen via:+31 20 775 95 45[email protected]

Zakelijk

Op zoek naar een restaurant voor een meeting met zakenrelaties? Wij heten u van harte welkom. Een snelle (zaken)lunch binnen een uur of juist een culinaire beleving met wijnpairing, wij voorzien u in uw wensen.

RESERVEREN

Openingstijden


Geopend van donderdag t/m zondag:LUNCH12:00 - 15:00(donderdag geen lunch) DINER17.30 - 22.00 BRING YOUR OWNElke donderdag en zondag mag jij eigen drank meenemen (€1 kurkgeld) naar jouw reservering voor lunch en diner. GUTS EXPRESSThuis genieten van jouw favorieten van GUTS? Bestel via Deliveroo!

Feestdagen


RESERVEREN