Welkom bij restaurant Klein BREDA

Bij restaurant Klein BREDA serveren wij voor lunch en diner een Chef’s menu met seizoensgebonden gerechten. Ook serveren wij voor lunch à la carte gerechten en barbecue huisspecialiteiten, zoals een hele tarbot of ribeye. Bekijk hier een impressie van ons restaurant.

 

We hopen u snel te verwelkomen voor een lunch of diner aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag voor all-day dining aan de Utrechtsestraat. Wij serveren een 3, 4 of 5 gangen chef's menu.

 

 

 

All-day dining 12:00 - 20:00

RESERVEREN

Groepen

Restaurant Klein BREDA is uitermate geschikt voor groepen.. Wij kunnen u adviseren over het menu en de wijnen voor de beste ervaring.

 

Restaurant Klein BREDA is gelegen aan de Utrechtsestraat om de hoek van het Rembrandtplein. De parkeergarage (The Bank Parking) is een uitstekende parkeergelegenheid om de hoek op 1 minuut loopafstand van ons restaurant.

 

U kunt contact opnemen via:
+31 20 775 95 45
[email protected]

Zakelijk

Op zoek naar een restaurant voor een meeting met zakenrelaties? Wij heten u van harte welkom. Een snel bezoek binnen een uur of juist een culinaire beleving met wijnpairing, wij voorzien u in uw wensen.

RESERVEREN

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals voor de teams binnen onze restaurants en voor het hoofdkantoor.

 

 

 

Bekijk hier alle vacatures:

VACATURES

Openingstijden


Vanwege de huidige maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten t/m 19 december.

Feestdagen


RESERVEREN