Lunchplek in Amsterdam-Centrum

Restaurant Klein Breda is dé lunchplek waar u uitgebreid kunt lunchen in Amsterdam-Centrum. In ons restaurant hechten we grote waarde aan de gerechten, de wijnen én de entourage. Als u graag een speciale lunch wenst in Amsterdam-Centrum, bent u er bij ons restaurant dan ook van verzekerd dat u deze zult krijgen.

Ons menu bekijken

Dé lunchplek waar u geniet van een speciale lunch in Amsterdam-Centrum

U vraagt zich misschien af wat er bedoeld wordt met een speciale lunch in Amsterdam-Centrum. Wij serveren u namelijk altijd een 3-, 4- of 5-gangen Chef’s menu als lunch. Hierbij maken wij gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en zorgen wij ervoor dat u een ware smaakexplosie ervaart. U zult bij Restaurant Klein Breda in Amsterdam-Centrum dan ook altijd uitgebreid lunchen en niet na een paar minuten alweer buiten staan. Tevens hechten wij veel waarde aan de entourage van ons restaurant en bieden we u een plek waar u heerlijk lang kunt tafelen. Onze lunchplek in Amsterdam-Centrum ligt vlak bij Carré, dus als u voorafgaand of na het uitgebreid lunchen nog een theatervoorstelling wilt bezoeken, dan is onze locatie ideaal. Wij bieden dan een speciaal theatermenu aan, zodat u op tijd bent voor uw voorstelling als u wilt genieten van een speciale lunch in Amsterdam-Centrum. Tevens is ons restaurant ook gelegen bij andere theaters, zoals De Kleine Komedie en Stopera.

Neem contact op
In het centrum
Seizoensgebonden producten
Kwaliteitleveranciers

Kom uitgebreid lunchen bij onze lunchplek in Amsterdam-Centrum

Kijkt u ernaar uit om een heerlijke middag te beleven bij onze lunchplek in Amsterdam-Centrum? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U ziet eenvoudig of er nog plaats is op de gewenste datum en reserveert via de reserveerknop. Heeft u speciale eet- of dieetwensen? Dan kunt u deze natuurlijk bij ons aangeven voordat u komt genieten van een speciale lunch in Amsterdam-Centrum. Zoekt u nog naar een cateraar voor een gelegenheid? Ook dan staan we voor u ter beschikking. Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 362 0030 of door een e-mail te sturen naar [email protected].